Toyota KATA-tjänster

Toyota KATA är för företagets utveckling

Toyota KATA är en förbättrings- och en coachingmetod som säkerställer en fortsatt utveckling hos företaget. Metoden använder experiment som ett sätt att övervinna de hinder som vi står inför dagligen i strävan att nå våra önskade mål.


Vi erbjuder 2 Toyota KATA-kurser som på ett säkert sätt får igång dig med båda KATA-metoderna:

  • TWI och Kata-Simuleringen är en 1-dagssimulering där man övar på olika situationer som är bra för att visa och öva på sambandet mellan TWI- och KATA-programmen. Denna kombination mellan lek och lärande är ett ytterst effektivt sätt att öva på integrationen mellan KATA och TWI. Upptäck genom denna simulering hur KATA-coaching ger dina TWI-program ett nytt fokus. Flera företag använder KATA-coaching efter att ha genomfört pilotprojekt inom TWI JI och TWI JR med stor framgång.
  • KATA:s 10-timmarsprogram är ett standardiserat program både vad gäller hur arbetsledare använder metoderna i vardagen och hur vi som KATA-tränare undervisar på KATA-kurserna. KATA:s 10 timmarsprogram är uppbyggda på samma sätt som våra hyllade TWI-program och med samma "train-the-trainer" certifieringsprogram. Denna 10-timmarskurs är en färdighetskurs, bestående av praktiska övningar snarare än PowerPoint-föreläsningar.


Dessa två tjänster kan sammansättas till en Toyota KATA-uppstartsvecka eller en kombinerad vecka med TWI och KATA. Kontakta oss för mer information om en sådan kursvecka här.

Alla våra KATA- coacher följer KATA-manualer, vilka har översatts till flera språk. Dessa har testats globalt och justerats för att säkerställa den bästa utbildningen för dina arbetsledare. Våra KATA- coacher är alla certifierade att undervisa dig i KATA-programmen under de krav som utfärdats av TWI Institute USA.

Läs mer om TWI- och KATA-simuleringen 1-dagsintroduktionen (Spel) och vår KATA 10-timmarskurs här nedan.

 

TWI & KATA-Simulering

Toyota KATA och TWI-Simuleringen är en 1-dagssimulering där man övar på olika situationer som är bra för att visa och öva på sambandet mellan TWI- och KATA-programmen.

KATA 10-timmarsträning

TWI Institute's Toyota KATA 10-timmarsprogram följer det kända och effektiva formatet från TWI-programmen. Konceptet är 2 timmar per dag under 5 dagar och att alla deltagare ska öva på metoden.

Toyota KATA-expert

Joakim Bjurström har översatt Toyota KATA-boken till svenska, i nära samarbete med Mike Rother.

Om du vill läsa mer om våra egna böcker och dem som vi rekommenderar kan du ta en titt i kunskapscentret på btp.dk