Business Through People (btp.dk)

TWI Institut Skandinavien är en del av Business Through People

Hos Business Through People (BTP) arbetar vi med allt det som får människorna i din organisation att vara toppmotiverade och kompetenta - och att göra sitt bästa. 

Vi fokuserar på det som händer mellan människor och det som gör dig till den bästa versionen av dig själv - i teamet och som ledare. Vi skapar resultat för organisationen genom att arbeta med mänskliga relationer. Därav vårt namn: Business Through People - förkortat BTP. 

Vi tillhandahåller konsulttjänster inom TWI, Dynamisk Coaching och Förändringspsykologi i praktiken för alla typer av företag och organisationer. Vi är specialister inom dessa områden och arbetar kontinuerligt med att utveckla nya tjänster i förhållande till våra kunders behov.

Organisationer är i ständig rörelse, vilket innebär att affärsbehoven och utmaningarna förändras. Det är därför vi kontinuerligt utvecklar nya tjänster som matchar nya realiteter. Vid BTP är vi ledare inom TWI & Toyota KATA, HR och Lean tjänster. Det är din garanti för ett värdefullt förhållande. Att arbeta med oss ​​innebär att vi hjälper dig att skapa en dynamisk organisation som är effektiv och anpassningsbar.