Om TWI

Om TWI Institut Skandinavien

Din resurs för TWI och Kata implementering, utbildning, certifiering, coaching och nätverkande. TWI och KATA-programmen garanterar dig en sund organisationsutveckling och förbättrad processledning. Vi erbjuder företagsrådgivning från början till slut i införandet av TWI och KATA.

Vårt fokus är att stödja dig i skapandet och upprätthållandet av en välutbildad arbetskraft genom TWI och Kata. Detta förbättrar din säkerhet, kvalitet, leveranssäkerhet och sänker dina kostnader. Vår erfarenhet säger att genom att arbeta omsorgsfullt med förändringsarbetet uppnås den nödvändiga förståelsen av förändringen och därmed en större chans att det blir en permanent förändring. Vi har huvudkontor i Kolding, Danmark och undervisar hos våra kunder i hela Skandinavien. Vi tror att organisationsutveckling, praktisk tillämpning och fokus på processhantering är nyckeln till att lösa många av dina problem.

Vi är officiell Global Partner med TWI Institute, som ligger i Syracuse i USA. Som den enda certifierade partnern i Skandinavien tillhandahåller vi deras TWI- och KATA-program. Vi har också rätt att välja lokala partners för leverans av institutionens program. 

Vi befinner oss i en positiv utveckling och söker därför seriösa samarbetspartners som har modet att hjälpa våra kunder med deras TWI- och KATA-arbete. Vi har för närvarande ett bra nätverk i Sverige och Danmark, men söker samarbetspartners även i de övriga nordiska länderna. Du kan läsa mer om vårt samarbete och hur du blir en certifierad samarbetspartner här